SERVICIILE OFERITE DE NOI

BANCHETE

​Sărbătorește evenimentul tău drag la CRIS’SPI, alături de prieteni și bucurăte de clipele frumoase din viața ta.

Dacă planificați un eveniment de familie, o întîlnire cu prietenii sau o petrecere de firmă, noi suntem gata să vă ajutăm.

Odată ce ați ales CRIS’SPI , fiți siguri, că totul va ieși exact cum v-ați propus, deoarece impresiile și emoțiile voastre sunt foarte importante pentru noi.

Luptăm cu noi și ne străduim să fim cei mai buni.
​​
​Gustul şi calitatea bucatelor noastre sunt cele mai gustoase și naturale. Pizza la noi este gătită pe vatră și e cea mai gustoasă, salatele – proaspete, iar garniturile – diverse, şi toate acestea la preţuri destul de accesibile.

Amplasarea localului nostru :
​suntem în centru orașului și ne puteți vizită în orice zi de Luni pînă Duminică.  Chișinău, strada 31 august 58

Vizitaţi-ne împreună cu prietenii sau familia Dvs!
Cel mai potrivit local pentru petrecerea evenimentelor frumoase din viața ta.

LIVRARE

​Serviciul de livrare „CRIS’SPI” este disponibil de la ora 10:00 – 22:00, în toate zilele lucrătoare și în zilele de sărbători oficiale ale Republicii Moldova (excepție sunt 31 decembrie,1 ianuarie și Sărbătorile de Paște).

PREȚUL

​Prețul livrării până la suma de 150 lei este de 45 lei. După 150 lei și până la 300 costul este de 30 lei. Livrarea gratuită se efectuează pentru comenzile de la 300 lei în raza orașului Chișinău.

TIMPUL LIVRĂRI

​Timpul aproximativ pentru efectuarea livrării este de 60 min. Durata de livrarea a comenzii poate să varieze în dependență de suma comenzii, zile de odihnă, sărbători, timpul de afară sau a traficul rutier.

EFECTUAREA COMENZILOR

​La efectuarea comenzii on-line de pe site: comanda se inregistrează fară confirmare. Important: Indicați corect Datele dvs. dacă operatorul va avea nevoie de informație suplimentară veți fi contactat.

METODE DE PLATĂ

  • cu bani cash la primirea comenzii;
  • cu sistemul internațional de plăți PayPal.

X

Produsul a fost adăugat în Coș

VIZUALIZARE COȘ