SERVICIILE OFERITE DE NOI

BANCHETE

​Sărbătorește evenimentul tău drag la CRIS’SPI, alături de prieteni și bucurăte de clipele frumoase din viața ta.

Dacă planificați un eveniment de familie, o întîlnire cu prietenii sau o petrecere de firmă, noi suntem gata să vă ajutăm.

Odată ce ați ales CRIS’SPI , fiți siguri, că totul va ieși exact cum v-ați propus, deoarece impresiile și emoțiile voastre sunt foarte importante pentru noi.

Luptăm cu noi și ne străduim să fim cei mai buni.
​​
​Gustul şi calitatea bucatelor noastre sunt cele mai gustoase și naturale. Pizza la noi este gătită pe vatră și e cea mai gustoasă, salatele – proaspete, iar garniturile – diverse, şi toate acestea la preţuri destul de accesibile.

Amplasarea localului nostru :
​suntem în centru orașului și ne puteți vizită în orice zi de Luni pînă Duminică.  Chișinău, strada 31 august 58

Vizitaţi-ne împreună cu prietenii sau familia Dvs!
Cel mai potrivit local pentru petrecerea evenimentelor frumoase din viața ta.

LIVRARE

​Serviciul de livrare „CRIS’SPI” este disponibil de la ora 10:00 – 22:00, în toate zilele lucrătoare și în zilele de sărbători oficiale ale Republicii Moldova (excepție sunt 31 decembrie,1 ianuarie și Sărbătorile de Paște).

PREȚUL

​Prețul livrării în timpul zilei este 30 lei. Livrarea gratuită se efectuează pentru comenzile de la 300 lei în raza orașului Chișinău.

TIMPUL LIVRĂRI

​Timpul aproximativ pentru efectuarea livrării este de 60 min. Durata de livrarea a comenzii poate să varieze în dependență de suma comenzii, zile de odihnă, sărbători, timpul de afară sau a traficul rutier.

EFECTUAREA COMENZILOR

​La efectuarea comenzii on-line de pe site: comanda se inregistrează fară confirmare. Important: Indicați corect Datele dvs. dacă operatorul va avea nevoie de informație suplimentară veți fi contactat.

METODE DE PLATĂ

  • cu bani cash la primirea comenzii;
  • cu sistemul internațional de plăți PayPal.

X

Produsul a fost adăugat în Coș

VIZUALIZARE COȘ